Træning i svømmehal

Silkeborg Højskoles svømmehal

Vinteren igennem har alle medlemmer af Silkeborg Kajakklub fri adgang til at svømme en gang om ugen - onsdag kl 21-22 - i Silkeborg Højskoles svømmehal. Tiden deles med Silkeborg Roklubs medlemmer, så der er altid nogen der kommer, selvom man kan synes, tidspunktet kunne være bedre. Passive medlemmer har via deres registrering også fri adgang. Hvis du regner med at skulle deltage i instruktionskursus, bør du overveje at træne svømning af de 600 m, som kræves ved instruktionskurset. Det kan være lidt overvældende at skulle svømme så langt, hvis man ikke er i træning.

Arrangementer i svømmehallen

I vinterens løb er der mulighed for at træne redningsøvelser i Kjellerup svømmehal. Det er jo vigtigt at holde færdighederne ved lige, så sikkerheden er i orden, når vi kommer ud på vandet. Det foregår på udvalgte søndage.

Svømmetræning i Svømmecenter Nordvest

For de unge i Silkeborg Kajakklub er der svømmetræning hver fredag kl. 15-16 fra uge 42 til uge 7. Svømmetræningen ledes af Søren Maretti.