Fælles roning

I Silkeborg Kajakklub er der i sæsonen flere tilbud om ugentlig fælles roning. Disse ture er beregnet for alle, og vi vil meget gerne se nye ansigter.

Mangler du et rofællesskab, så er løsningen her. Her kan du få socialt hygge og rokammerater. Alle kan være med, så støv vesten af, fat pagajen og ro med. Der aftales fra gang til gang, hvor turen går hen og af ca. et par timers varighed. Bemærk at de anførte tidspunkter er på vandet, klar til at ro.

Nedenstående fælles roning er i gang i hele sommersæsonen og flere fortsætter vinteren over.

  • Mandag kl. 09.00 – 11.00 - Fællesroning året rundt med flere distancer. Svend Borgbjerg er tovholder for morgenkaffe, te og brød efter roningen kl.11 og sender af og til invitationer til spontane ture til interesserede, som kan tilmelde sig en mailliste.
  • Tirsdag kl 9.00- ca. kl. 11.00 Fællesroning året rundt. Der roes samlet og det aftales på dagen hvor turen går hen. Alle kan være med.
  • Onsdag kl. 10.00- Fællesroning året rundt med madpakker - Gruppen er åben for nye og erfarne roere. Distance normalt ca. 12 - 15 km alt efter vejr og vind. Enkelte ture lidt længere. Normalt hjemme igen mellem. kl. 13 og 14. Vi venter på hinanden på vandet, og vi går i land ca. halvvejs og nyder samværet, naturen, mad og drikke. Du møder bare op. Vi kommunikerer på FB: “Havkajak i Silkeborg kajakklub”. Lise Rasmussen og Jørgen Jørgensen er tovholdere.
  • Onsdag kl. 19.00 - Handicap. Du skal være skrevet på listen til handicap inden kl. 18.30. Fra 1.maj