Poloafdelingen

Polo-afdelingen er for både elitespillere og for spillere, som deltager for hyggens skyld. Vi deltager i både Vestturneringen (VT) og i Danmarksturneringen (DT).

VT foregår indendørs i svømmehaller i vintermånederne med 4 spillere på hvert hold. Silkeborg har i øjeblikket 2 hold i 1. division og 2 hold i 3. division.

DT afholdes over 4 store udendørsstævner henover sommeren og kulminerer med slutspil om de danske mesterskaber. Silkeborg har et meget stærkt Liga-hold, som normalt kommer i semifinalen hvert år og flere gange har vundet DM.
Derudover har vi et hold i 2. division, to i 3. division samt to ungdomshold i U18-rækken.
Vi har flere kvindelige spillere, men kan ikke stille et Damehold alene - vi håber på at kunne stille et Damehold sammen med spillere fra andre jyske klubber fra og med 2017-sæsonen.

Vores målsætning er, at vores Liga-hold og vores ældste U18-hold hvert år skal gøre sig gældende i toppen ved DM og helst være fast deltager i finalen.

Derudover skal vi fokusere på at indsluse flere ungdomsspillere, så vi kan få et naturligt konstant flow, og tilmelde et nyt hold i U18-rækken mindst hvert andet år.

Kontakt Poloafdelingen ved at benytte kontaktfeltet i menuen.