Børn og unge instruktion i Silkeborg Kajakklub

Har du lyst til at prøve kræfter med verdens fedeste sport - nemlig kajak? Eller har du lyst til at være en del af et fantastisk klubmiljø med verdens bedste klubkammerater? Så er kajak i Silkeborg Kajakklub helt sikkert noget for dig.

Silkeborg Kajakklub tilbyder grundig og nøje tilrettelagt instruktion i kajak. Vores hold af erfarne instruktører vil med grundig vejledning gøre dig i stand til, at færdes sikkert på sø-systemet i Silkeborg og give dig de nødvendige færdigheder i håndtering af en kajak. 

Silkeborg Kajakklub er beliggende lige i nåleøjet med det allerbedste ro-vand i Danmark. Vi har alt det nødvendige udstyr, du skal bruge for at komme i gang. Du vil ikke få behov for en større investering for at komme til at ro fra klubben.  

Vi har roning hele året, for alle niveauer - uanset om du kommer for at hygge med et par gange om ugen, eller om du har en ambition om at blive verdensmester.

 

Praktisk information for børn og unge instruktion

Instruktionsforløbet strækker sig over maj og juni – med 2 opstarts weekender og to gange ugentligt træning (tirsdag og torsdag). Du skal under instruktionsforløbet have roet minimum 75 km for at kunne blive tilbudt medlemskab i kajakklubben, hvilket ikke er noget problem, hvis du regelmæssigt møder op til instruktionen. Derfor er det kun tilladt at være væk fra instruktionen 2 gange. Vi laver under instruktionsforløbet diverse sikkerhedsøvelser, som gør dig sikker på vandet.

Instruktionsholdet fyldes med dem, der står først på interesselisten - altså ”først til mølle” princippet. 

Alle, der står på interesselisten, får i april måned mail fra vores børne- og ungeansvarlige. Du skal herefter melde tilbage, om du stadig ønsker at påbegynde kajakinstruktion. 

I løbet af april/maj måned vil du modtage en mail med informationer om opstart, og holdet du er optaget på. 

Du skal kunne svømme for at blive optaget i kajakklubben, en del af kurset er at aflægge en svømmeprøve. Kravene til svømmeprøven er at man skal kunne svømme 350 m (2010 og yngre) og 600 m (2009 og ældre).

Prisen for instruktionsforløbet er 1250 kr. Dette er inklusiv redningsvest og medlemskab til 1/4-24. Hvis man kun deltager i Kick-off weekenden er prisen 300 kr. pr. weekend. 

Aldersgrænsen for at starte på instruktionsforløbet er 10 år, medmindre ens forældre er hjælpetræner. 

Tilmelding til interreselisten sker via dette link: Indmeldelsesformular (Hvis du er forældre/allerede medlem, skal du først logge af og derefter tilmelde dit barn.)

“Det er bare mega fedt at ro kajak. Jeg har fået rigtig mange gode venner i kajakklubben, og jeg elsker bare at komme ud og ro” siger Storm Isbrand, 9 år

Instruktionsplan

Instruktionsplan for 2023 udkommer omkring februar/marts, men vil med sandsynlighed ligne planen for 2022:

-   11/5:               Informationsaften
-   21-22/5:         Kick Off-weekend 1 – kl. 10-15
-   26-27/5:         Kick Off-weekend 2 – kl. 10-15
-   Uge 22-25:    Kajak hver tirsdag og torsdag kl. 16.30-18.00
-   Uge 26:          Kajak-lejr i Ry

Spørgsmål

Hvis I har spørgsmål til børn og unge instruktionsforløbet bedes I tage kontakt til: 

Camilla Rosenkrantz Schrold

Email: camilla@schrold.dk

Mobil: +45 2715 3724